Taxicentrale Schiphol voor vakantiegangers

Taxicentrale Schiphol is uw ideale partner voor de start en afsluiting van een zorgeloze vakantie!

VERTREK

Wij halen u thuis op tijd op (met al uw baggage) en leveren u voor de deur bij Schiphol af. Voor Internationale vluchten dient u 3 uur van tevoren op Schiphol te zijn, en voor Europese vluchten 2 uur. Schiphol is het hele jaar door erg druk, en zo ook de wegen naar Schiphol toe. Houdt dus altijd speling op uw ritten qua ophaaltijd, zeker tijdens de ochtend/avondspits en tijdens schoolvakanties.

Taxicentrale Schiphol biedt ideale vervoeroplossingen voor met name ook ‘s nachts als het openbaar vervoer stil ligt en u uw naasten niet wil belasten met een nachtelijke rit. Ook voor uw retourrit is het natuurlijk prettig als uw chauffeur klaarstaat om u na uw reis weer veilig en comfortabel naar huis te brengen.

OPHALEN

Het is cruciaal dat u uw vluchtnummer en mobiele telefoonnummer invult voor ritten vanaf Schiphol. U kunt de verwachtte landingstijd van de vlucht aanhouden als ophaaltijd. Uw chauffeur houdt het vluchtnummer in de gaten en neemt na landing contact op. U heeft op dat moment de naam, het mobiele nummer, voertuigtype en nummerbord van uw chauffeur. Als u belt of een bericht stuurt als u uw baggage compleet heeft, dan zorgt de chauffeur dat hij op u staat te wachten bij vertrekhal 3 (boven) deur D.

BAGAGE

Reizen van of naar Schiphol betekent bijna altijd extra bagage. Houdt u a.u.b. rekening met het aantal passagier en aantal en type bagage bij het boeken van het voertuigtype. Wij gaan in onderstaande overzicht uit van een standaard formaat koffer (samsonite). Bent u met minder mensen dan kan er wellicht een bank plat en kan er meer of afwijkende bagage mee.

Auto/sedan: tot 4 personen en 2 ruimbagage + 2 handbagage
Stationwagen: tot 4 personen en 4 ruimbagage + 2 handbagage
Bus: tot 7 personen en 6 ruimbagege + 4 handbagage

Vliegt u via Schiphol voor uw vakantie? Alleen of met een gezelschap? Bestel vooraf uw Sedan of minibusje. Zo bent u altijd op tijd voor uw vlucht, en word u bij terugkomst aan de hand van uw vluchtnummer weer netjes opgehaald en veilig thuis gebracht.

Reizen van Schiphol

Bestelprocedure

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in. Het adres met huisnummer, uw naam, telefoonnummer en uw vluchtnummer. Zo zorgen we er altijd voor dat we u op tijd van en naar de juiste plek brengen.

U kunt uw taxi online bestellen, minimaal drie uur van tevoren. Heeft u eerder een taxi nodig? Neem dan contact met ons op via 085 065 3670

Ja. Daarom is het belangrijk dat u het juiste e-mailadres en telefoonnummer invult. Mocht er in uw gegevens iets niet duidelijk zijn, dan neemt de chauffeur persoonlijk contact met u op. Als u online betaalt, ontvangt u direct alle ritinformatie en de factuur.

Vul altijd uw vluchtnummer in, zodat wij weten wanneer u bent geland. Wij bellen u 10 tot 15 minuten na aankomst. De chauffeur staat dan op u te wachten. Mocht u nog niet in staat zijn om op te nemen, dan sturen wij een sms met het nummer dat u kunt bellen.

Belangrijk: vraag de taxichauffeur altijd om uw reserveringsnummer. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare chauffeur van Taxicentrale Schiphol.

Tarieven & betalen

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf. De prijs wordt berekend op basis van de kortste route. Het kan gebeuren dat de chauffeur een andere route volgt, vanwege bijvoorbeeld een file of een ongeluk. Ook dan blijft het vooraf vastgestelde tarief gelden. Wij hebben geen verrassingen!

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen. Hier rekenen wij €2,50 extra voor in verband met administratiekosten. Ook laten wij liever de chauffeurs niet met contant geld rondrijden vanwege de veiligheid.

Nee. U betaalt voor de taxirit. Bent u met meer dan vier personen? Dan kunt u een busje bestellen. Voor een busje betaalt u iets meer. Ongeacht of u reist met een personenauto of busje, u bestelt de taxi voor u of uw gezelschap. De taxi wordt tijdens uw rit niet gedeeld met andere reizigers.

Bagage & speciale wensen

Er is ruimte voor 3/4 koffers afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een busje of neem contact met ons op.

Heeft u afwijkende bagage, zoals een surfboard of golfclubs? Neem dan eerst contact met ons op. Op deze manier kunnen wij rekening houden met het formaat van de auto.

Heeft u huisdieren? Moet er een rolstoel of rollator mee? Neem dan contact met ons op via contact@taxicentrale-schiphol.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw rit vlekkeloos en comfortabel verloopt.

Bestel uw taxi eenvoudig online via Taxicentrale Schiphol

Voer uw ritgegevens in

Bereken uw taxiprijs

Bestel & Betaal veilig online

Eenvoudig online bestellen tot 3 uur voor vertrek met Taxicentrale Schiphol

Uniek! Een taxi naar Schiphol kunt u heel eenvoudig online bestellen en betalen. Vul uw adres en huisnummer, de datum en tijd van vertrek vanuit uw woonplaats in. Wij tonen u direct het aantal kilometers en het tarief van de kortste route.

24/7 Een taxi bestellen kan tot 3 uur van te voren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook wanneer een familielid of vriend op het laatste moment verhinderd blijkt te zijn, biedt onze taxicentrale een uitkomst!

Overal online Wij werken door heel Nederland en zorgen ervoor dat u altijd op tijd bij luchthaven Schiphol aankomt. Wilt u na uw vakantie graag weer comfortabel naar huis worden gebracht? Bestel dan direct een taxi voor de terugreis.

Meer dan 675.000 tevreden taxireizigers gingen u voor!

Klanten van Taxicentrale Schiphol