Bestel uw privé taxi van en naar Schiphol

Al jaren uw vertrouwde Schiphol taxi;

Heeft u direct een Schiphol Taxi nodig? Neem dan telefonisch contact op;

Bestel uw taxi online tot 3 uur van tevoren en bespaar tot 75%;

 Betaal veilig online via iDeal;

 24/7 telefonisch bereikbaar;

 400+ luxe voertuigen;

Beste klantwaardering van Nederland 9.8, lees onze reviews;

Het Werkt Eenvoudig

1) Vul uw volledige adres in met huisnummer.
2) Vul de gewenste datum en tijd in.
3) Selecteer het aantal personen.
4) Klik op ‘Bereken prijs’ en vul uw gegevens in.
(U ontvangt een bevestiging per e-mail)

Online Taxi Bestellen

U kunt onze taxi’s 24/7 tot 3 uur van tevoren bestellen. Wij geven u direct de snelste route en de goedkoopste prijs. Wij houden rekening met verkeer, maar u betaalt altijd voor de goedkoopste route.

Ophalen op Schiphol?

Vul de landingstijd van uw vlucht in. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten (zorg ervoor dat u het volledige vluchtnummer invoert). Uw chauffeur neemt nadat u geland bent contact met u op, op het door u opgegeven mobiele nummer.

Taxi Haarlem Schiphol

Alhoewel Haarlem erg dicht bij Schiphol ligt kan het nog een uitdaging zijn om daar ook te komen wanneer u op vakantie wilt gaan. Ook andere vliegvelden, zoals Rotterdam airport, Eindhoven airport of Brussel airport zijn vaak lastig te bereiken, zeker wanneer u met meerdere personen reist en op zoek bent naar passend vervoer. Lees snel meer over de voordelen van een taxi naar luchthaven Schiphol of een ander vliegveld!

Met uw eigen auto van Haarlem naar Schiphol of naar andere luchthavens

Wanneer u met uw eigen auto gaat rijden naar het vliegveld waar uw vliegtuig zal vertrekken zult u al snel tegen een aantal problemen aanlopen. Ten eerste kan een kleinere auto, zeker wanneer u met andere passagiers reist, al snel vol zitten met bagage, waardoor u goed op zult moeten letten wat u precies mee neemt. Bovendien is parkeren op Schiphol en andere luchthavens vaak ontzettend duur, waardoor dit samen met de benzinekosten behoorlijk in de prijzen kan gaan lopen.

Daarnaast is er nog een probleem wanneer u terugkomt van vakantie: u zult namelijk ook zelf naar huis moeten gaan rijden, hetgeen dat ongeveer het laatste is waar u zin in heeft als u na een lange reis uit de vertrekhal komt gelopen. Gelukkig zijn er betere alternatieven voor luchthaven vervoer, zoals een taxi Haarlem Schiphol!

Met het openbaar vervoer van Haarlem naar Schiphol of een ander vliegveld

Ook is het mogelijk om met het openbaar vervoer te gaan, maar hier kleven toch ook enkele nadelen aan. Dat begint bij het feit dat u met al uw bagage eerst naar het station zult moeten komen, waardoor u vaak al snel aangewezen bent op een taxi of op bekenden die u even willen brengen. Ook in de trein is deze bagage enorm onhandig, aangezien er vaak maar weinig plek beschikbaar is.

Bovendien bent u met het openbaar vervoer erg afhankelijk van de diensttijden: verreweg de meeste treinen rijden niet in de avond en in de nacht. Dat betekent dat u voor veel vluchten op zoek zult moeten gaat naar een alternatief, of dat u voor langere tijd op Schiphol zult moeten wachten. Een taxi is dan toch vele malen handiger?

Meerijden met vrienden of bekenden

U kunt ook overwegen om een lift te vragen van uw vrienden, maar dit is ook niet ideaal. Zij zullen u best naar het vliegveld willen vervoeren, maar het kan behoorlijk naar voelen om uw vrienden te vragen midden in de nacht op te staan voor uw reisje; bovendien betekent dit dat u zeer afhankelijk van hen bent.

De voordelen van een taxi Haarlem Schiphol

Daarom is het vele malen handiger om simpelweg een taxirit te nemen. Of u nou naar Rotterdam airport, Eindhoven airport of Brussel airport moet: taxi's rijden overal en altijd. Bovendien kan de chauffeur u helpen met al uw bagage, en zorgt deze ervoor dat u sowieso op tijd bij uw vliegtuig bent. Deze ritten zijn vaak tegen scherpe tarieven en vaste prijzen te verkrijgen, waardoor het helemaal niet duur hoeft te zijn, zeker wanneer u met meerdere personen in bijvoorbeeld een taxibus reist!

Een taxirit voor zakelijke reizen

Ook voor zakelijke reizen is het de moeite waard om een taxi te overwegen. De chauffeurs zijn namelijk erg flexibel, en kunnen daarom rekening houden met spontane en onverwachte veranderingen, bijvoorbeeld wanneer u besluit toch een vlucht later te nemen. Ook reserveert u uw rit van te voren gemakkelijk tegen een scherp tarief, waardoor uw baas zich ook geen seconde druk hoeft te maken!

Een taxi op de weg naar huis.

Wanneer u net terugkomt van uw reis wilt u vanuit de vertrekhal het liefst zo snel mogelijk weer in uw woonkamer zijn. Dan is naar huis rijden of met het OV gaan nog veel gedoe: met een taxi bent u echter zo snel als het maar kan weer in uw huis.

Reizen met grotere groepen

Ook wanneer u gaat reizen met een grotere groep, bijvoorbeeld met uw vrienden of met familie, kan het gebruik van een taxi enorm aan te raden zijn. Aangezien u de kosten over meerdere mensen verdeelt is dit vaak de goedkoopste optie, zeker wanneer u gebruik maakt van een taxibus. Bovendien zorgt dit ervoor dat u met de hele groep samen kan reizen, hetgeen dat in het bijzonder handig is als u met kinderen reist. Kijk dus snel wat de mogelijkheden zijn om van Haarlem naar Schiphol te gaan met de taxi: u kunt voor een vast tarief al snel bij het vliegveld zijn!Wij zijn hét taxibedrijf dat u helpt aan een professionele en toch goedkope taxi! Bij ons bent u altijd zeker van ervaren chauffeurs die ervoor zorgen dat u veilig op uw bestemming aankomt. Geen onaangename verrassingen en altijd betaalbare tarieven in de hele regio Haarlem. Dus, zoekt u een taxi in haarlem om u naar Schiphol te brengen, of wilt u een taxi reserveren van Schiphol naar Haarlem, wij zijn uw partner!

 • Zeer goed Youssef

 • Prima M. Koot

 • Netjes op tijd, prima geregeld S. Holla

 • Prima rit, prima chauffeur! M. Tatalas

 • Topper R. Schoenmaker

 • Heel vriendelijk en rijdt heel prettig D. Zeeman

 • Chauffeur was vriendelijk. Hij kwam op tijd. Naam contact via sms. Als ik nog een taxi nodig heb, zal ik zeker weer jullie diensten gebruiken! Ruta

 • Zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur. Eerdere aankomst van vlucht, maar chauffeur was iets later. Door duidelijke communicatie en afstemming ophaal lokatie geen probleem. P.wilbrink

 • Excellent Munnik

 • Op tijd, netjes en betrouwbaar H. Blaas

 • Vriendelijk, behulpzaam en goede chauffeur C.A.M. De Waard

 • Perfecte service! De chauffeur was keurig op tijd en was zeer klantvriendelijk ingesteld. DE VRIES

 • 5 stars for the driver. Very professional and kind! M. Koutsopoulou

 • Maite Jimenez

 • Zoals gewoonlijk mooi op tijd. Een gezellige dame. W. .J Bakker

 • Aardige chaufeur, keurig optijd. Zelfs de afspraak iets kunnen vervroegen. Zette nog muziek op uit het buitenland voor me schoonouders. Hielp met de koffers en de deuren. Al met al heel tevreden r. stokman

 • Verte good E. Requena

 • Snel vriendelijk behulpzaamGoede chauffeur M. Louter

 • Good Job A. Sadowski

 • Was iets later maar belde dat hij eraan kwam en dat is nou perfecte service! J. Pouw

 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1
 9. 1
 10. 1
 11. 1
 12. 1
 13. 1
 14. 1
 15. 1
 16. 1
 17. 1
 18. 1
 19. 1
 20. 1
Taxicentrale Schiphol Zakelijk

Bent u een zakelijke reiziger?

Vliegt u via Schiphol voor uw zakenreis? Alleen of met een gezelschap? Bestel vooraf uw Sedan of minibusje. Zo bent u altijd op tijd voor uw vlucht, snel terug op kantoor of bij uw volgende afspraak. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. De factuur ontvangt u per e-mail, zodat de taxikosten makkelijk te declareren zijn.

Meer informatie
Reizen van Schiphol

Gaat u binnenkort op vakantie?

Taxicentrale Schiphol is ideaal voor de vakantievierders onder ons. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. Geen gesleep met uw bagage in het openbaar vervoer. Geen familie of vrienden die u om hulp hoeft te vragen (en dat midden in de nacht…). Wij halen u thuis op of brengen u weer veilig en comfortabel thuis. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen.

Meer informatie

Bestelprocedure

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in. Het adres met huisnummer, uw naam, telefoonnummer en uw vluchtnummer. Zo zorgen we er altijd voor dat we u op tijd van en naar de juiste plek brengen.
U kunt uw taxi online bestellen, minimaal drie uur van tevoren. Heeft u sneller een taxi nodig? Neem dan contact met ons op via 085 065 3670
Ja. Daarom is het belangrijk dat u het juiste e-mailadres en telefoonnummer invult. Mocht er in uw gegevens iets niet duidelijk zijn, dan neemt de chauffeur persoonlijk contact met u op. Als u online betaalt, ontvangt u direct alle ritinformatie en de factuur.

1. Controle gegevens / wijzigen / annuleren

Controleer uw mobiele telefoonnummer én uw vluchtnummer op de reserveringsbevestiging. Zijn bepaalde persoonlijke gegevens onjuist ingevuld of zijn uw plannen gewijzigd? Geen probleem. U kunt via de bevestigingse-mail zelf snel en gemakkelijk uw gegevens wijzigen of uw rit annuleren. Annuleren kan tot 6 uur voor ophaaltijd.

2. Hoe en waar vind ik mijn chauffeur op het vliegveld?

Vul altijd uw vluchtnummer in, zodat wij weten wanneer u bent geland (wij worden op de hoogte gehouden van actuele vluchtinformatie). Uw chauffeur neemt binnen 15 minuten na landing contact op; controleer daarom uw opgegeven telefoonnummer inclusief landcode.

Meeting point op Schiphol is: Departures 3 (boven) deur D. 

3. Verificatie

Belangrijk: vraag de chauffeur om het ritnummer dat ook op uw bevestiging staat. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare chauffeur van Taxicentrale Schiphol.

4. Contact

Voor vragen over uw huidige en toekomstige reserveringen, zijn wij telefonisch bereikbaar 24 uur per dag en 7 dagen per week via +3185-0653670.

Tarieven & betalen

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf. De prijs wordt berekend op basis van de kortste route. Het kan gebeuren dat de chauffeur een andere route volgt, vanwege bijvoorbeeld een file of een ongeluk. Ook dan blijft het vooraf vastgestelde tarief gelden. Wij hebben geen verrassingen!

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. Wij laten liever de chauffeurs niet met contant geld rondrijden vanwege de veiligheid.
Nee. U betaalt voor de taxirit. Bent u met meer dan vier personen? Dan kunt u een busje bestellen. Voor een busje betaalt u iets meer. Ongeacht of u reist met een personenauto of busje, u bestelt de taxi voor u of uw gezelschap. De taxi wordt tijdens uw rit niet gedeeld met andere reizigers.

Bagage & speciale wensen

Er is ruimte voor 2/3 koffers afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een stationwagen of busje of neem contact met ons op.

Heeft u afwijkende bagage, zoals een surfboard of golfclubs? Neem dan eerst contact met ons op. Op deze manier kunnen wij rekening houden met het formaat van de auto.

Heeft u huisdieren? Moet er een rolstoel of rollator mee? Neem dan contact met ons op via contact@taxicentrale-schiphol.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw rit vlekkeloos en comfortabel verloopt.

Een kinderstoel is niet verplicht in de Nederlandse taxi’s. U kunt uw kind op schoot houden of een eigen maxi cosi meenemen. kijk hier voor meer informatie: https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/met-de-auto/wetgeving

Bestel uw taxi eenvoudig online via Taxicentrale Schiphol

Online Schiphol Taxi boeken stap 1

Voer uw ritgegevens in

Online Schiphol Taxi boeken stap 2

Bereken uw taxiprijs

Eenvoudig Schiphol taxi boeken

Bestel & Betaal veilig online

Eenvoudig online bestellen tot 3 uur voor vertrek met Taxicentrale Schiphol

Uniek! Een taxi naar Schiphol kunt u heel eenvoudig online bestellen en betalen. Vul uw adres en huisnummer, de datum en tijd van vertrek vanuit uw woonplaats in. Wij tonen u direct het aantal kilometers en het tarief van de kortste route.

24/7 Een taxi bestellen kan tot 3 uur van te voren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook wanneer een familielid of vriend op het laatste moment verhinderd blijkt te zijn, biedt onze taxicentrale een uitkomst!

Overal online Wij werken door heel Nederland en zorgen ervoor dat u altijd op tijd bij luchthaven Schiphol aankomt. Wilt u na uw vakantie of zakenreis graag weer comfortabel naar huis worden gebracht? Bestel dan direct een taxi voor de terugreis.

Meer dan 675.000 tevreden taxireizigers gingen u voor!

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden reizigers veilig en goedkoop van en naar luchthaven Schiphol. De taxi’s rijden door het hele land, waardoor u altijd op tijd en voor de beste prijs met de taxi op luchthaven Schiphol aankomt! U kunt bij ons kiezen voor een normale taxi (max. 4 personen), stationwagen (max 4 personen), een taxibusje (max. 8 personen) of business class.

Klanten van Taxicentrale Schiphol

corendon
dreizen
sunweb
easyjet