Bestel uw privé taxi van en naar Schiphol

Al jaren uw vertrouwde Schiphol taxi;

Heeft u direct een Schiphol Taxi nodig? Neem dan telefonisch contact op;

Bestel uw taxi online tot 3 uur van tevoren en bespaar tot 75%;

 Betaal veilig online via iDeal;

 24/7 telefonisch bereikbaar;

 400+ luxe voertuigen;

Beste klantwaardering van Nederland 9.8, lees onze reviews;

Het Werkt Eenvoudig

1) Vul uw volledige adres in met huisnummer.
2) Vul de gewenste datum en tijd in.
3) Selecteer het aantal personen.
4) Klik op ‘Bereken prijs’ en vul uw gegevens in.
(U ontvangt een bevestiging per e-mail)

Online Taxi Bestellen

U kunt onze taxi’s 24/7 tot 3 uur van tevoren bestellen. Wij geven u direct de snelste route en de goedkoopste prijs. Wij houden rekening met verkeer, maar u betaalt altijd voor de goedkoopste route.

Ophalen op Schiphol?

Vul de landingstijd van uw vlucht in. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten (zorg ervoor dat u het volledige vluchtnummer invoert). Uw chauffeur neemt nadat u geland bent contact met u op, op het door u opgegeven mobiele nummer.

Taxi Rotterdam Schiphol zorgt voor een goede reis

Taxi Rotterdam Schiphol maakt het mogelijk om zorgeloos van Rotterdam naar Schiphol airport te reizen. U wilt uw vakantie zo goed mogelijk beginnen, en dit doet u door met een privé taxi naar Schiphol airport te reizen.

Daarnaast gaat het taxi vervoer ook naar andere luchthavens, zoals: Eindhoven airport, Düsseldorf airport en Rotterdam airport. De vriendelijke chauffeur zorgt ervoor dat u op tijd aankomt op de gewenste luchthaven. Dit maakt de betrouwbare taxi fijn om mee te reizen.

Reis naar Schiphol airport met een Schiphol taxi

De Schiphol taxi breng en haalt u van Schiphol airport. Hij zorgt ervoor dat zowel uw heen- als terugreis soepel verlopen. Een professionele chauffeur haalt u op bij de deur van uw woning, en zet u af bij de deur van Schiphol airport.

De passagier en zijn vakantie is het belangrijkst voor de taxi Schiphol. Hierdoor zorgt de chauffeur er altijd voor dat de passagiers op tijd vertrekken en ruim van tevoren aankomen op de luchthaven, of dit nu Rotterdam airport is, of Schiphol. Reizen van Rotterdam naar Schiphol doet u met taxi Schiphol.

Weet waar u aan toe bent met taxi vervoer

Een vakantie is het moment om tot rust te komen. Daarom wilt u een zorgeloze reis, waarbij u weet wat u kunt verwachten. De taxi Rotterdam Schiphol zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Vriendelijke chauffeurs brengen u ruim op tijd naar Rotterdam airport of Schiphol.

Wanneer u een taxi bestelt bij taxi Rotterdam, komt hij altijd op het afgesproken tijdstip aan. Het betrouwbare vervoer brengt u voor een scherp tarief ook naar Eindhoven airport of Düsseldorf airport.

De ritprijs is altijd rond hetzelfde tarief. Dit voorkomt dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Een vakantie is al duur genoeg, en onverwachte kosten zijn dan niet wenselijk. U betaalt niet meer voor extra bagage of een veranderd tijdstip. Hierdoor geniet u zorgeloos van uw reis.

Geen stress, alles gaat als vanzelf

Geef uw zorgen uit handen aan de chauffeur. Hij brengt u voordelig naar de juiste bestemming. Knoop een leuk gesprek aan en ontspan terwijl de taxibus u van Rotterdam naar Schiphol brengt.

De fijne chauffeur is heel vriendelijk, wat u meteen een fijn gevoel geeft. U krijgt geen onverwachte kosten, en ontvangt alleen de beste service. Doordat van tevoren de kosten worden besproken, zorgt u dat u nooit te veel betaalt.

Taxi nodig van Schiphol taxi Rotterdam

Na uw reis is het fijn dat een taxi u ophaalt van Schiphol airport. De taxi Rotterdam Schiphol haalt u met een luxe taxi of goedkope taxi op van de luchthaven, altijd op het afgesproken tijdstip. Een taxi bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Kies voor betrouwbaar vervoer die u voor een scherp tarief weer veilig thuis brengt. Of u nu in Zuid-Holland woont, of net daarbuiten. De Rotterdamse taxi brengt u voor een mooie prijs weer thuis. Of u nu in de ochtend, middag of nacht reist, de Rotterdamse taxi staat voor u klaar.

De Taxi brengt u altijd naar de juiste bestemming

Luchthavens zijn vaak hectisch en chaotisch. Passagiers willen op tijd op de luchthaven zijn, zodat ze tijd krijgen om in het vliegtuig te stappen. De taxiservice begrijpt dit, en voorkomt vertraging zoveel mogelijk. Of u nu alleen reist of met een hele groep, het taxibedrijf voorziet in goede service en zorgt dat u uw vliegtuig haalt!

Ook wanneer u terug komt van vakantie, is een taxi bestellen eenvoudig. Kies voor een luxe taxi waar u geniet van comfort, of een goedkope taxi die u voor een vaste prijs naar huis brengt. Betaal contant, of met de pin. Alles is mogelijk.

De chauffeur past goed op uw bagage, en zorgt dat deze heelhuids aankomt op het vliegveld. Hij legt de koffers voorzichtig in zijn taxi, en haalt deze er ook weer voor u uit wanneer u aankomt op de luchthaven. Dit maakt uw reis nog fijner en gemakkelijker!

Veel reizigers gingen u voor!

De vaste tarieven, vriendelijk personeel en de mogelijkheid tot contant betalen zorgen ervoor dat veel passagiers kiezen voor een taxi van taxi Rotterdam. U betaalt nooit te veel met een vaste prijs, en wordt vriendelijk behandeld door de chauffeurs.

Dit maakt het taxibedrijf een fijn bedrijf, die de passagiers naar de juiste luchthavens brengt. Passagiers zeggen dat de rit hen prima bevallen is. De chauffeur zet u af voor de luchthaven, zonder enige vertraging. Deze goede service zorgt ervoor dat passagiers kiezen voor een Schiphol taxi of een taxi van Rotterdam.Een airport taxi van Rotterdam naar Schiphol boeken? Dat doet u bij ons eenvoudig en snel via de website! Heeft u een taxi besteld, dan zal de aardige chauffeurs op het gewenste moment aanwezig zijn. Geef aan waar u opgehaald wilt worden en onze privé taxi zal u ophalen. Uiteraard bent u zeker van een veilige rit verrassingen achteraf. Boek vandaag nog uw Rotterdam taxi!

 • Zeer goed Youssef

 • Prima M. Koot

 • Netjes op tijd, prima geregeld S. Holla

 • Prima rit, prima chauffeur! M. Tatalas

 • Topper R. Schoenmaker

 • Heel vriendelijk en rijdt heel prettig D. Zeeman

 • Chauffeur was vriendelijk. Hij kwam op tijd. Naam contact via sms. Als ik nog een taxi nodig heb, zal ik zeker weer jullie diensten gebruiken! Ruta

 • Zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur. Eerdere aankomst van vlucht, maar chauffeur was iets later. Door duidelijke communicatie en afstemming ophaal lokatie geen probleem. P.wilbrink

 • Excellent Munnik

 • Op tijd, netjes en betrouwbaar H. Blaas

 • Vriendelijk, behulpzaam en goede chauffeur C.A.M. De Waard

 • Perfecte service! De chauffeur was keurig op tijd en was zeer klantvriendelijk ingesteld. DE VRIES

 • 5 stars for the driver. Very professional and kind! M. Koutsopoulou

 • Maite Jimenez

 • Zoals gewoonlijk mooi op tijd. Een gezellige dame. W. .J Bakker

 • Aardige chaufeur, keurig optijd. Zelfs de afspraak iets kunnen vervroegen. Zette nog muziek op uit het buitenland voor me schoonouders. Hielp met de koffers en de deuren. Al met al heel tevreden r. stokman

 • Verte good E. Requena

 • Snel vriendelijk behulpzaamGoede chauffeur M. Louter

 • Good Job A. Sadowski

 • Was iets later maar belde dat hij eraan kwam en dat is nou perfecte service! J. Pouw

 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1
 9. 1
 10. 1
 11. 1
 12. 1
 13. 1
 14. 1
 15. 1
 16. 1
 17. 1
 18. 1
 19. 1
 20. 1
Taxicentrale Schiphol Zakelijk

Bent u een zakelijke reiziger?

Vliegt u via Schiphol voor uw zakenreis? Alleen of met een gezelschap? Bestel vooraf uw Sedan of minibusje. Zo bent u altijd op tijd voor uw vlucht, snel terug op kantoor of bij uw volgende afspraak. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. De factuur ontvangt u per e-mail, zodat de taxikosten makkelijk te declareren zijn.

Meer informatie
Reizen van Schiphol

Gaat u binnenkort op vakantie?

Taxicentrale Schiphol is ideaal voor de vakantievierders onder ons. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. Geen gesleep met uw bagage in het openbaar vervoer. Geen familie of vrienden die u om hulp hoeft te vragen (en dat midden in de nacht…). Wij halen u thuis op of brengen u weer veilig en comfortabel thuis. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen.

Meer informatie

Bestelprocedure

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in. Het adres met huisnummer, uw naam, telefoonnummer en uw vluchtnummer. Zo zorgen we er altijd voor dat we u op tijd van en naar de juiste plek brengen.
U kunt uw taxi online bestellen, minimaal drie uur van tevoren. Heeft u sneller een taxi nodig? Neem dan contact met ons op via 085 065 3670
Ja. Daarom is het belangrijk dat u het juiste e-mailadres en telefoonnummer invult. Mocht er in uw gegevens iets niet duidelijk zijn, dan neemt de chauffeur persoonlijk contact met u op. Als u online betaalt, ontvangt u direct alle ritinformatie en de factuur.

1. Controle gegevens / wijzigen / annuleren

Controleer uw mobiele telefoonnummer én uw vluchtnummer op de reserveringsbevestiging. Zijn bepaalde persoonlijke gegevens onjuist ingevuld of zijn uw plannen gewijzigd? Geen probleem. U kunt via de bevestigingse-mail zelf snel en gemakkelijk uw gegevens wijzigen of uw rit annuleren. Annuleren kan tot 6 uur voor ophaaltijd.

2. Hoe en waar vind ik mijn chauffeur op het vliegveld?

Vul altijd uw vluchtnummer in, zodat wij weten wanneer u bent geland (wij worden op de hoogte gehouden van actuele vluchtinformatie). Uw chauffeur neemt binnen 15 minuten na landing contact op; controleer daarom uw opgegeven telefoonnummer inclusief landcode.

Meeting point op Schiphol is: Departures 3 (boven) deur D. 

3. Verificatie

Belangrijk: vraag de chauffeur om het ritnummer dat ook op uw bevestiging staat. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare chauffeur van Taxicentrale Schiphol.

4. Contact

Voor vragen over uw huidige en toekomstige reserveringen, zijn wij telefonisch bereikbaar 24 uur per dag en 7 dagen per week via +3185-0653670.

Tarieven & betalen

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf. De prijs wordt berekend op basis van de kortste route. Het kan gebeuren dat de chauffeur een andere route volgt, vanwege bijvoorbeeld een file of een ongeluk. Ook dan blijft het vooraf vastgestelde tarief gelden. Wij hebben geen verrassingen!

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. Wij laten liever de chauffeurs niet met contant geld rondrijden vanwege de veiligheid.
Nee. U betaalt voor de taxirit. Bent u met meer dan vier personen? Dan kunt u een busje bestellen. Voor een busje betaalt u iets meer. Ongeacht of u reist met een personenauto of busje, u bestelt de taxi voor u of uw gezelschap. De taxi wordt tijdens uw rit niet gedeeld met andere reizigers.

Bagage & speciale wensen

Er is ruimte voor 2/3 koffers afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een stationwagen of busje of neem contact met ons op.

Heeft u afwijkende bagage, zoals een surfboard of golfclubs? Neem dan eerst contact met ons op. Op deze manier kunnen wij rekening houden met het formaat van de auto.

Heeft u huisdieren? Moet er een rolstoel of rollator mee? Neem dan contact met ons op via contact@taxicentrale-schiphol.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw rit vlekkeloos en comfortabel verloopt.

Een kinderstoel is niet verplicht in de Nederlandse taxi’s. U kunt uw kind op schoot houden of een eigen maxi cosi meenemen. kijk hier voor meer informatie: https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/met-de-auto/wetgeving

Bestel uw taxi eenvoudig online via Taxicentrale Schiphol

Online Schiphol Taxi boeken stap 1

Voer uw ritgegevens in

Online Schiphol Taxi boeken stap 2

Bereken uw taxiprijs

Eenvoudig Schiphol taxi boeken

Bestel & Betaal veilig online

Eenvoudig online bestellen tot 3 uur voor vertrek met Taxicentrale Schiphol

Uniek! Een taxi naar Schiphol kunt u heel eenvoudig online bestellen en betalen. Vul uw adres en huisnummer, de datum en tijd van vertrek vanuit uw woonplaats in. Wij tonen u direct het aantal kilometers en het tarief van de kortste route.

24/7 Een taxi bestellen kan tot 3 uur van te voren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook wanneer een familielid of vriend op het laatste moment verhinderd blijkt te zijn, biedt onze taxicentrale een uitkomst!

Overal online Wij werken door heel Nederland en zorgen ervoor dat u altijd op tijd bij luchthaven Schiphol aankomt. Wilt u na uw vakantie of zakenreis graag weer comfortabel naar huis worden gebracht? Bestel dan direct een taxi voor de terugreis.

Meer dan 675.000 tevreden taxireizigers gingen u voor!

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden reizigers veilig en goedkoop van en naar luchthaven Schiphol. De taxi’s rijden door het hele land, waardoor u altijd op tijd en voor de beste prijs met de taxi op luchthaven Schiphol aankomt! U kunt bij ons kiezen voor een normale taxi (max. 4 personen), stationwagen (max 4 personen), een taxibusje (max. 8 personen) of business class.

Klanten van Taxicentrale Schiphol

corendon
dreizen
sunweb
easyjet