Bestel uw privé taxi van en naar Schiphol

Al jaren uw vertrouwde Schiphol taxi;

Heeft u direct een Schiphol Taxi nodig? Neem dan telefonisch contact op;

Bestel uw taxi online tot 3 uur van tevoren en bespaar tot 75%;

 Betaal veilig online via iDeal;

 24/7 telefonisch bereikbaar;

 400+ luxe voertuigen;

Beste klantwaardering van Nederland 9.8, lees onze reviews;

Het Werkt Eenvoudig

1) Vul uw volledige adres in met huisnummer.
2) Vul de gewenste datum en tijd in.
3) Selecteer het aantal personen.
4) Klik op ‘Bereken prijs’ en vul uw gegevens in.
(U ontvangt een bevestiging per e-mail)

Online Taxi Bestellen

U kunt onze taxi’s 24/7 tot 3 uur van tevoren bestellen. Wij geven u direct de snelste route en de goedkoopste prijs. Wij houden rekening met verkeer, maar u betaalt altijd voor de goedkoopste route.

Ophalen op Schiphol?

Vul de landingstijd van uw vlucht in. Wij houden uw vluchtnummer in de gaten (zorg ervoor dat u het volledige vluchtnummer invoert). Uw chauffeur neemt nadat u geland bent contact met u op, op het door u opgegeven mobiele nummer.

Taxi Almere Schiphol

Taxivervoer kan in veel verschillende situaties een praktische uitkomst zijn: zo kunt u bijvoorbeeld tegen een scherp tarief naar een luchthaven gaan, maar is het ook mogelijk om taxibedrijf voor hele andere reden in te huren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoer van passagiers die slecht ter been zijn of die veel bagage bij zich hebben!

Taxi's door het hele land

Wanneer u naar luchthaven Schiphol moet of net op de luchthaven aankomt is het einde van uw reis waarschijnlijk nog niet in zicht. Of u nou naar Almere duin, Almere poort, of Almere haven moet: met een taxi of taxibus Almere Schiphol zorgt u ervoor dat u snel en veilig thuiskomt, zonder dat u hoeft te wachten en op elk tijdstip, dag en nacht. Een taxi bestellen is snel gebeurd en kan tegen scherpe tarieven: het is daarom een goed alternatief voor zelf rijden of de trein of bus nemen.

Zorg dat u op tijd komt!

Wanneer u een vlucht moet halen op Amsterdam Schiphol is het van groot belang dat u op tijd in de vertrekhal aanwezig bent: u wilt immers niet uw vlucht missen. Met een taxi naar Schiphol weet u zeker dat u op tijd wordt opgehaald en dat u dus uw vertrektijd zult halen. Al het gedoe met het uitzoeken van de snelste route en het in de gaten houden van files en omwegen is dus niet meer nodig! Het taxibedrijf doet dit allemaal voor u, zodat u zich zorgen kunt gaan maken over het inchecken op Schiphol. Dit voorkomt dus een hele hoop gedoe!

Goede service tegen voordelige tarieven

Daarnaast zorgt u er met een nette taxi voor dat de service top is. Zo kan de chauffeur u helpen met uw koffer wanneer dat nodig is, en weet u zeker dat u in een mooie auto zit, bijvoorbeeld een Mercedes. Ook kunt u zelf uw eigen ophaaltijd kiezen, en kunnen de taxichauffeurs u ophalen voor de deur, zodat u niet vijf keer over hoeft te stappen. Dat is dus ideaal! Doordat wij vaste tarieven tussen Schiphol airport en Almere hanteren, vormt dit een goed alternatief op de andere mogelijkheden, zoals zelf rijden of met het OV gaan.

Op elk moment een taxi naar het vliegveld

Ook heeft een taxi van Almere naar Schiphol een ander groot voordeel: het maakt niet uit op welk tijdstip u een taxi nodig heeft, ze rijden sowieso, dag en nacht. De trein of de bus heeft vaak veel beperkingen, zeker wanneer u moet overstappen, maar de taxibedrijven zijn altijd in de weer. Dat betekent dus dat u nooit meer uren van te voren van huis weg moet gaan om de laatste trein voor uw vlucht te halen! Ook in de vroege ochtenduren hoeft u niet na uw vlucht nog lang te wachten: de taxi staat u op te wachten en u kunt gelijk richting huis vertrekken.

Voorkom een hoop gedoe

Een ander voordeel van een Schiphol taxi is het feit dat u met een taxi simpelweg een hoop gedoe kunt voorkomen. Als u bijvoorbeeld zelf naar de luchthaven Schiphol zou rijden moet er van alles gebeuren: u betaalt zich blauw aan een parkeerplek, moet op de juiste plek zien te raken, en zult na uw vakantie ook weer naar huis moeten rijden. Met de trein is er hetzelfde probleem: u moet wachten op de trein, overstappen op een bus naar uw huis, lopen, wachten. Dat is wel het laatste wat u wilt als u terugkomt van uw vliegreis!

Met een taxi Almere Schiphol ervaart u geen van deze problemen. Met de beste service en vaste tarieven bent u verzekerd van fijne ritten en kunt u de personenwagen lekker thuis laten staan wanneer u gaat reizen. De taxichauffeurs zijn enorm behulpzaam en kunnen bijvoorbeeld helpen uw koffers in het taxibusje te laden en door uw voordelig eigen tarief weet u zeker dat u niets te veel betaalt.

Andere services

Bovendien is het mogelijk om een taxi van tevoren te reserveren, zodat u zeker weet dat deze klaarstaat op het moment dat u het nodig heeft. Ook kunt u vaak gratis annuleren, dus hoeft u zich bij onverwachtste gebeurtenissen geen zorgen te maken. Niet alleen normale taxi's zijn te verkrijgen op onze website: ook een taxibus behoort tot onze mogelijkheden. Neem vooral snel contact op voor een persoonlijk advies en voor antwoorden op al uw vragen!Wanneer je een Schiphol taxi Almere zoekt, zijn wij uw betrouwbare partner. Of u nu een taxi vanaf Almere nodig heeft, of zelfs een andere luchthaven, zoals Rotterdam airport, Lelystad airport, Eindhoven airport, wij staan dag en nacht voor u klaar. Als airport taxi verzekeren wij u van een comfortabele rit in onze luxe taxi's. Op het moment dat u bij ons een taxi besteld heeft u van tevoren duidelijkheid over de tarieven. Dus geen bagage toeslag en verrassingen achteraf! Wij zullen op de afgesproken tijd aanwezig zijn voor een vast tarief.

 • Zeer goed Youssef

 • Prima M. Koot

 • Netjes op tijd, prima geregeld S. Holla

 • Prima rit, prima chauffeur! M. Tatalas

 • Topper R. Schoenmaker

 • Heel vriendelijk en rijdt heel prettig D. Zeeman

 • Chauffeur was vriendelijk. Hij kwam op tijd. Naam contact via sms. Als ik nog een taxi nodig heb, zal ik zeker weer jullie diensten gebruiken! Ruta

 • Zeer vriendelijke, behulpzame chauffeur. Eerdere aankomst van vlucht, maar chauffeur was iets later. Door duidelijke communicatie en afstemming ophaal lokatie geen probleem. P.wilbrink

 • Excellent Munnik

 • Op tijd, netjes en betrouwbaar H. Blaas

 • Vriendelijk, behulpzaam en goede chauffeur C.A.M. De Waard

 • Perfecte service! De chauffeur was keurig op tijd en was zeer klantvriendelijk ingesteld. DE VRIES

 • 5 stars for the driver. Very professional and kind! M. Koutsopoulou

 • Maite Jimenez

 • Zoals gewoonlijk mooi op tijd. Een gezellige dame. W. .J Bakker

 • Aardige chaufeur, keurig optijd. Zelfs de afspraak iets kunnen vervroegen. Zette nog muziek op uit het buitenland voor me schoonouders. Hielp met de koffers en de deuren. Al met al heel tevreden r. stokman

 • Verte good E. Requena

 • Snel vriendelijk behulpzaamGoede chauffeur M. Louter

 • Good Job A. Sadowski

 • Was iets later maar belde dat hij eraan kwam en dat is nou perfecte service! J. Pouw

 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 1
 6. 1
 7. 1
 8. 1
 9. 1
 10. 1
 11. 1
 12. 1
 13. 1
 14. 1
 15. 1
 16. 1
 17. 1
 18. 1
 19. 1
 20. 1
Taxicentrale Schiphol Zakelijk

Bent u een zakelijke reiziger?

Vliegt u via Schiphol voor uw zakenreis? Alleen of met een gezelschap? Bestel vooraf uw Sedan of minibusje. Zo bent u altijd op tijd voor uw vlucht, snel terug op kantoor of bij uw volgende afspraak. Onderweg kunt u rustig doorwerken, terwijl uw chauffeur u veilig naar de plaats van bestemming brengt. De factuur ontvangt u per e-mail, zodat de taxikosten makkelijk te declareren zijn.

Meer informatie
Reizen van Schiphol

Gaat u binnenkort op vakantie?

Taxicentrale Schiphol is ideaal voor de vakantievierders onder ons. Laat uw vluchtinformatie bij ons achter en wij zorgen dat u op tijd vertrekt of wordt opgehaald. Geen gesleep met uw bagage in het openbaar vervoer. Geen familie of vrienden die u om hulp hoeft te vragen (en dat midden in de nacht…). Wij halen u thuis op of brengen u weer veilig en comfortabel thuis. U kunt uw vluchtinformatie invullen tijdens het bestellen.

Meer informatie

Bestelprocedure

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in. Het adres met huisnummer, uw naam, telefoonnummer en uw vluchtnummer. Zo zorgen we er altijd voor dat we u op tijd van en naar de juiste plek brengen.
U kunt uw taxi online bestellen, minimaal drie uur van tevoren. Heeft u sneller een taxi nodig? Neem dan contact met ons op via 085 065 3670
Ja. Daarom is het belangrijk dat u het juiste e-mailadres en telefoonnummer invult. Mocht er in uw gegevens iets niet duidelijk zijn, dan neemt de chauffeur persoonlijk contact met u op. Als u online betaalt, ontvangt u direct alle ritinformatie en de factuur.

1. Controle gegevens / wijzigen / annuleren

Controleer uw mobiele telefoonnummer én uw vluchtnummer op de reserveringsbevestiging. Zijn bepaalde persoonlijke gegevens onjuist ingevuld of zijn uw plannen gewijzigd? Geen probleem. U kunt via de bevestigingse-mail zelf snel en gemakkelijk uw gegevens wijzigen of uw rit annuleren. Annuleren kan tot 6 uur voor ophaaltijd.

2. Hoe en waar vind ik mijn chauffeur op het vliegveld?

Vul altijd uw vluchtnummer in, zodat wij weten wanneer u bent geland (wij worden op de hoogte gehouden van actuele vluchtinformatie). Uw chauffeur neemt binnen 15 minuten na landing contact op; controleer daarom uw opgegeven telefoonnummer inclusief landcode.

Meeting point op Schiphol is: Departures 3 (boven) deur D. 

3. Verificatie

Belangrijk: vraag de chauffeur om het ritnummer dat ook op uw bevestiging staat. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een betrouwbare chauffeur van Taxicentrale Schiphol.

4. Contact

Voor vragen over uw huidige en toekomstige reserveringen, zijn wij telefonisch bereikbaar 24 uur per dag en 7 dagen per week via +3185-0653670.

Tarieven & betalen

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf. De prijs wordt berekend op basis van de kortste route. Het kan gebeuren dat de chauffeur een andere route volgt, vanwege bijvoorbeeld een file of een ongeluk. Ook dan blijft het vooraf vastgestelde tarief gelden. Wij hebben geen verrassingen!

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. Wij laten liever de chauffeurs niet met contant geld rondrijden vanwege de veiligheid.
Nee. U betaalt voor de taxirit. Bent u met meer dan vier personen? Dan kunt u een busje bestellen. Voor een busje betaalt u iets meer. Ongeacht of u reist met een personenauto of busje, u bestelt de taxi voor u of uw gezelschap. De taxi wordt tijdens uw rit niet gedeeld met andere reizigers.

Bagage & speciale wensen

Er is ruimte voor 2/3 koffers afhankelijk van de grootte. Denkt u dat de bagage niet in een personenauto past? Bestel dan een stationwagen of busje of neem contact met ons op.

Heeft u afwijkende bagage, zoals een surfboard of golfclubs? Neem dan eerst contact met ons op. Op deze manier kunnen wij rekening houden met het formaat van de auto.

Heeft u huisdieren? Moet er een rolstoel of rollator mee? Neem dan contact met ons op via contact@taxicentrale-schiphol.nl, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat uw rit vlekkeloos en comfortabel verloopt.

Een kinderstoel is niet verplicht in de Nederlandse taxi’s. U kunt uw kind op schoot houden of een eigen maxi cosi meenemen. kijk hier voor meer informatie: https://www.veiligheid.nl/kinderveiligheid/met-de-auto/wetgeving

Bestel uw taxi eenvoudig online via Taxicentrale Schiphol

Online Schiphol Taxi boeken stap 1

Voer uw ritgegevens in

Online Schiphol Taxi boeken stap 2

Bereken uw taxiprijs

Eenvoudig Schiphol taxi boeken

Bestel & Betaal veilig online

Eenvoudig online bestellen tot 3 uur voor vertrek met Taxicentrale Schiphol

Uniek! Een taxi naar Schiphol kunt u heel eenvoudig online bestellen en betalen. Vul uw adres en huisnummer, de datum en tijd van vertrek vanuit uw woonplaats in. Wij tonen u direct het aantal kilometers en het tarief van de kortste route.

24/7 Een taxi bestellen kan tot 3 uur van te voren, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook wanneer een familielid of vriend op het laatste moment verhinderd blijkt te zijn, biedt onze taxicentrale een uitkomst!

Overal online Wij werken door heel Nederland en zorgen ervoor dat u altijd op tijd bij luchthaven Schiphol aankomt. Wilt u na uw vakantie of zakenreis graag weer comfortabel naar huis worden gebracht? Bestel dan direct een taxi voor de terugreis.

Meer dan 675.000 tevreden taxireizigers gingen u voor!

Wij zijn gespecialiseerd in luchthavenvervoer en brengen iedere dag honderden tevreden reizigers veilig en goedkoop van en naar luchthaven Schiphol. De taxi’s rijden door het hele land, waardoor u altijd op tijd en voor de beste prijs met de taxi op luchthaven Schiphol aankomt! U kunt bij ons kiezen voor een normale taxi (max. 4 personen), stationwagen (max 4 personen), een taxibusje (max. 8 personen) of business class.

Klanten van Taxicentrale Schiphol

corendon
dreizen
sunweb
easyjet